Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές το τελευταίο 24ωρο

Σε τέσσερις επ' αυτοφώρω συλλήψεις για απόπειρα κλοπής και κλοπές προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Σε τέσσερις επ' αυτοφώρω συλλήψεις για απόπειρα κλοπής και κλοπές προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα:

 Πρώτες πρωινές ώρες χθες (02-11-2014), αστυνομικοί Ο.Π.Κ.Ε., συνέλαβαν 30χρονο ομογενή, σε βάρος του οποίου, αλλά και συνεργού του που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και παράβαση Νόμου Περί Όπλων. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος, κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί, με χρήση σχοινιών, διαρρηκτικών και σκαπτικών εργαλείων, να εισέλθει σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή κέντρου πόλης, ανοίγοντας οπή στον τοίχο (ριφιφί). Σε έλεγχο που του έγινε αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Σακίδιο, το οποίο περιείχε σχοινιά και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία

• πιστόλι,

• γεμιστήρα με έξι φυσίγγια,

• καλέμι και

• μία κάρτα κινητής τηλεφωνίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

 Αργότερα την ίδια ημέρα, στην περιοχή κέντρου πόλης, συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 47χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε προϊόντα από υπεραγορά τροφίμων.

 Μεσημεριανές ώρες της (01-11-2014), αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 16χρονο ομογενή, ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει εμπόρευμα από κατάστημα, στην ευρύτερη περιοχή της Πυλαίας.

 Απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, δικυκλιστές ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 40χρονο ομογενή, διότι αφαίρεσε καλώδια από καφάο ηλεκτροφωτισμού.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ