Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνολικά 21 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Μπαράζ συλλήψεων από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 21 άτομα συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν πέντε άτομα για κλοπή και απόπειρες κλοπών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση αυτόφωρης σύλληψης δύο αλλοδαπών, ηλικίας 38 και 36 ετών, στο κέντρο πόλης, οι οποίοι κατελήφθησαν, από περιπολούντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, να βρίσκονται στο εσωτερικό φορτηγού αυτοκινήτου, το οποίο διέρρηξαν νωρίτερα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ο 36χρονος παραβίασε περιοριστικό όρο υποχρέωσης διαμονής και σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για κλοπή.

Ακόμη συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Επίσης συνελήφθησαν δύο άτομα άτομα για παράβαση Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν συνολικά 370 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους περιμετρικά των σημείων σύλληψης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 45 πακέτα τσιγάρα, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Επιπλέον συνελήφθη ένα άτομο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης.

Επιπρόσθετα συνελήφθη ένα άτομο για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ακόμη συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου. Κατασχέθηκαν είδη παρεμπορίου, στην πλειοψηφία τους υποδήματα.

Τέλος συνελήφθησαν τέσσερα άτομα διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Ετοίμαζε σχολικά γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση
Το εργοστάσιο είχε ετοιμάσει πριν από δυο ημέρες τα σχολικά γεύματα από τα οποία προκλήθηκε μαζική τροφική δηλητηρίαση σε μαθητές σχολείων της...
Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Ετοίμαζε σχολικά γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση