Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άφαντος ο Αλβανός που άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σε μαγαζί στο Μικρολίμανο

Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για να εντοπιστεί ο δράστης του παραλίγο μακελειού στο Μικρολίμανο

Άφαντος παραμένει ο "μακελάρης" του Μικρολίμανου την ώρα που η αστυνομία "οργώνει" όλη την Ελλάδα για τον εντοπισμό του. Τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 άτομα.

Οι έρευνες εστιάζονται στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και εκτός Αθηνών, ενώ σε επιφυλακή είναι η αστυνομία στα σύνορα ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο να διαφύγει από εκεί ο δράστης.

Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της φωτογραφία του δράστη, το όνομά του και βίντεο από το σημείο της αιματηρής επίθεσης. Πηγές από την αστυνομία μιλούν για «μανιακό και άκρως επικίνδυνο» άτομο και έχει ζητηθεί άδεια από τον εισαγγελέα για να δοθούν στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα άνδρα περίπου 30 ετών, αλβανό υπήκοο. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέσεις με συμμορία αλλοδαπών, η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία. Οι κάλυκες από το καλάσνικοφ έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ