Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Φορούσε» 3,6 κιλά ηρωίνης!

Συνελήφθη από την αστυνομία μια 39χρονη, η οποία «φορούσε» πάνω της 3,6 κιλά ηρωίνης, τα οποία προσπάθησε να περάσει στην Ελλάδα

Περίπου 3,6 κιλά ηρωίνης επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα μια 39χρονη, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δ.Α.Ε.Ε.Β., της Υ.Α.Ε.Ε.Β.Ε. και προσωπικού του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης. Η 39χρονη,η οποία είναι υπήκοος Αλβανίας, είναι μέλος διαμετακομιστικού κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Η συλληφθείσα, επιβαίνοντας σε λεωφορείο που εξυπηρετούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, εισήγαγε την ποσότητα ηρωίνης από την Τουρκία, μέσω του μεθοριακού σταθμού Κήπων Έβρου. Η δράστιδα είχε αποκρύψει επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο εσώρουχο μέσης, πέντε (5) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 625 γραμμαρίων.

Σημειώνεται, ότι τα δέματα καλύπτονταν τεχνηέντως από μείγματα μπαχαρικών και καφέ, με τη βοήθεια σελοφάν, γεγονός που καθιστούσε εξαιρετικά δυσχερή τον εντοπισμό και την ανίχνευσή τους, σε πιθανό έλεγχο.

Από την κατοχή και την οικία της 39χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Κατερίνης, κατασχέθηκαν συνολικά:

 Πέντε (5) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 625 γραμμαρίων,

 Τρία (3) κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της

 Χρηματικό ποσό, ύψους 1.350 ευρώ, σχετιζόμενο με την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα

 Ένα εισιτήριο μεταφοράς επιβάτη από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη, με συγκεκριμένη ημερομηνία αναχώρησης και στοιχεία κατόχου της 39χρονης, η οποία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιερρακάκης στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: Πιστεύουμε στα δημόσια πανεπιστήμια
«Τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά του εξωτερικού» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας
Πιερρακάκης στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: Πιστεύουμε στα δημόσια πανεπιστήμια