Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αύριο θα απολογηθεί ο 29χρονος δράστης της Ποτίδαιας

Για τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε beach bar

Στον εισαγγελέα Πολυγύρου οδηγήθηκε σήμερα ο 29χρονος δράστης για τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε beach bar στην παραλία της Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, από όπου πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Να αναφέρουμε πως σε σταθερή κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου και στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης οι τρεις τραυματίες από το αιματηρό επεισόδιο.

Σοβαρότερη είναι η κατάσταση του υπεύθυνου του καταστήματος, ο οποίος είχε επιχειρήσει να χωρίσει τους εμπλεκόμενους στον άγριο καβγά και δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο 29χρονος αφού διαπληκτίστηκε για μία γυναίκα με παρέα εννέα ατόμων, τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, αφήνοντας πίσω του έναν 34χρονο νεκρό και τρεις τραυματίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Έρευνα ρίχνει φως στον πιθανό προστατευτικό ρόλο των επαγγελμάτων που διεγείρουν το μυαλό έναντι του κινδύνου εμφάνισης άνοιας σε μετέπειτα στάδιο...
Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη
Το 8ο TechSaloniki που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής δίνει τη δυνατότητα απευθείας γνωριμίας υποψηφίων με εταιρείες
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη