Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Χτύπησαν 30χρονη γυναίκα προσπαθώντας να τη ληστέψουν!

Συνελήφθη ο ένας εκ των δύο δραστών της απόπειρας ληστείας που έγινε στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής

Αντιμέτωπη με δύο ληστές βρέθηκε τα ξημερώματα μια 38χρονη έξω από το σπίτι της στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, οι δύο ληστές έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν την 38χρονη γυναίκα έξω από την οικία της και με την χρήση σωματικής βίας, επιχείρησαν (χωρίς επιτυχία, όμως) να της αφαιρέσουν την τσάντα της, που περιείχε τις εισπράξεις από το εμπορικό κατάστημα που διατηρεί στην ίδια περιοχή. Η πράξη των δραστών έγινε αντιληπτή από κάτοικο της περιοχής και οι δύο άντρες διέφυγαν με όχημα που είχαν σταθμεύσει πλησίον.

Εκδόθηκαν άμεσα, ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε ο 29χρονος λίγες ώρες αργότερα στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής και συνελήφθη.

Από την περαιτέρω έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, για την εγκληματική του δράση χρησιμοποίησε το παραπάνω όχημα, το οποίο είχε νοικιάσει από εταιρεία στην ίδια περιοχή το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. Σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανατηφόρα τροχαία: Πώς θα τα μειώσουμε - Οι ευθύνες οδηγών και πεζών
Πολλοί βγαίνουν στο δρόμο και όταν οδηγούν σκέφτονται όλα τους τα προβλήματα και δεν θεωρούν ότι κάνουν κάτι τόσο επικίνδυνο και ακραίο που είναι η...
Θανατηφόρα τροχαία: Πώς θα τα μειώσουμε - Οι ευθύνες οδηγών και πεζών
Μαρίνα Σάττι: Είναι σαν κατασκήνωση αυτές οι μέρες εδώ για τη Eurovision
H Μαρίνα Σάττι, ευδιάθετη και χαμογελαστή, περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet) και συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους
Μαρίνα Σάττι: Είναι σαν κατασκήνωση αυτές οι μέρες εδώ για τη Eurovision