Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη, μετά από κινηματογραφική καταδίωξη, έμπορος ναρκωτικών! (φωτο)

Περισσότερα από 141 κιλά κάνναβης μετέφερε ένας 46χρονος που συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταδίωξη!

Με... κινηματογραφικό τρόπο συνελήφθη από την αστυνομία ένας 46χρονος ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα 130 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 141 κιλών και 184 γραμμαρίων!

Ο 46χρονος, ο οποίος είναι υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη, σήμερα (19-10-2015) τα ξημερώματα στον Αμπελώνα Φιλιατών Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή του Αμπελώνα Φιλιατών, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα άτομο και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο. Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 46χρονος οδηγός.

Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στα πίσω καθίσματα και το πορτ μπαγκάζ του οχήματος, 130 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 141 κιλών και 184 γραμμαρίων. Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 46χρονου καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elaiolado
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο
Καύσωνες, υψηλά επιτόκια και πληθωρισμός συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που ωθεί στα ύψη τις τιμές
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο