Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων!

Συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο άντρες ηλικίας 35 και 36 ετών

Στη σύλληψη δύο αντρών ηλικίας 35 και 36 ετών, για κλοπή προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας, οι οποίοι προχθές (18-10-2015) το απόγευμα αφαίρεσαν από τον προαύλιο χώρο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο Κιλκίς μεταλλικά αντικείμενα και εξαρτήματα με σκοπό να τα μεταπουλήσουν σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος!

Οι δύο άντρες, που αναζητούνταν από την αστυνομία, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες (19-10-2015) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς. Ακολούθως όπως προέκυψε από την έρευνα, τα κλοπιμαία που η αξία τους ανέρχεται στα 1.000 ευρώ περίπου κατά δήλωση του 38χρονη ιδιοκτήτη, εντοπίστηκαν σε αποθήκη που διατηρεί ο 35χρονος σε περιοχή του Κιλκίς και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Επιπλέον από την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή του στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ