Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καλλιεργούσε κάνναβη σε κτίσμα δίπλα στο σπίτι του!

Πέντε δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε ένας 64χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία

Πέντε δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε ένας 64χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία. Στην κατοχή του, μάλιστα, βρέθηκαν και περισσότερα από 3 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ο 64χρονος ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνελήφθη χθες (20-10-2015) το πρωί, στη Λεύκη Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, που αφορούσαν τη διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών από τον 64χρονο, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του και σε γειτονικό κτίσμα, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν:

6 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3.076 γραμμαρίων

5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 3 μέτρων

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα Flash για οδική ασφάλεια: Η αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων εκτίναξε τις τιμές ασφαλίστρων
Ραγδαία αύξηση των οδικών ατυχημάτων τα τελευταία 2 έτη - Αύξηση ασφαλίστρων οχημάτων έως 40% λόγω οδικών ατυχημάτων και ακρίβειας
Έρευνα Flash για οδική ασφάλεια: Η αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων εκτίναξε τις τιμές ασφαλίστρων
Καρκίνος: Μπορεί να τον «πυροδοτεί» ο κορωνοϊός; Τι απαντούν οι ειδικοί
Σε πρόσφατο δημοσίευμα αμερικανικής εφημερίδας γιατροί ζητούν να διερευνηθεί αν ο κορωνοϊός πυροδοτεί τον καρκίνο και μπορεί να ευθύνεται για την...
Καρκίνος: Μπορεί να τον «πυροδοτεί» ο κορωνοϊός; Τι απαντούν οι ειδικοί