Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθησαν στον Έβρο διακινητές μεταναστών

Συνελήφθησαν από την αστυνομία ένας 52χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 54χρονος υπήκοος Τουρκίας

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών παράτυπων μεταναστών προχώρησε η Αστυνομία το Σάββατο το πρωί στον Έβρο.

Πρόκειται για έναν 52χρονο υπήκοο Βουλγαρίας και έναν 54χρονο υπήκοο Τουρκίας, που κατηγορούνεται ότι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 34 μη νόμιμους μετανάστες. 24 από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και 10 υπήκοοι Συρίας.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Σουφλίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, συνέλαβαν τον 52χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, 23 μη νόμιμους μετανάστες.

Σε βάρος του 52χρονου η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι στο εσωτερικό του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν δύο μαχαίρια, συνολικού μήκους 21 και 29 εκατοστών.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο 54χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), με τούρκικες πινακίδες, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στην καρότσα του οχήματος 11 μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν συνολικά ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο μαχαίρια, τρία κινητά τηλέφωνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elaiolado
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο
Καύσωνες, υψηλά επιτόκια και πληθωρισμός συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που ωθεί στα ύψη τις τιμές
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο