Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ειδικό φρουρό στα Πετράλωνα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου- Η ασφάλεια Αττικής εξετάζει όλες τις εκδοχές ...

Άγνωστος πυροβόλησε τα ξημερώματα στα Πετράλωνα ειδικό φρουρό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η ασφάλεια Αττικής εξετάζει όλες τις εκδοχές μεταξύ των οποίων και αυτές των προσωπικών διαφορών.

Ο ειδικός φρουρός, 32 ετών, ο οποίος υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας και ήταν εκτός υπηρεσίας, περπατούσε στον πεζόδρομο της οδού Βουτάδων, όταν ένα άγνωστο άτομο τον πλησίασε και τον πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον αριστερό μηρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης πριν από την πράξη του, ρώτησε τον ειδικό φρουρό το όνομά του και στη συνέχεια έβγαλε το πιστόλι και τον πυροβόλησε.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο για 10ήμερη εκεχειρία στο Ιράν – Σενάριο γενικευμένου πολέμου εξετάζει ο Τραμπ
Δέκατη συνεχόμενη νύχτα αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν – Η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις σε Κουβέιτ, Μπαχρέιν και Ιορδανία
Σχέδιο για 10ήμερη εκεχειρία στο Ιράν – Σενάριο γενικευμένου πολέμου εξετάζει ο Τραμπ
Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στον Περιφερειακό – Απεγκλωβίστηκε οδηγός
Επιχείρηση από την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του – Σε ποιο σημείο έγινε το τροχαίο ατύχημα
Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στον Περιφερειακό – Απεγκλωβίστηκε οδηγός