Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Ένας 18χρονος και συνεργοί του έκαναν δεκάδες διαρρήξεις στην Ποτίδαια!

Συνελήφθη ο 18χρονος και αναζητούνται οι δύο συνεργοί του - Έκλεβαν εξοχικά, αποθήκες και τροχόσπιτα!

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, οδήγησαν στην εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών από εξοχικές οικίες, τροχόσπιτα και αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 18χρονος και αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι τρεις άντρες προχθές (13-03-2013) το μεσημέρι, εισήλθαν παράνομα σε δύο εξοχικές οικίες στη Νέα Ποτίδαια και αφαίρεσαν αλουμινοκατασκευές, διάφορα άλλα αντικείμενα και τρόφιμα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή.

Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο τον οποίων εντοπίστηκε ο 18χρονος και συνελήφθη.

Από την αναλυτική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, ενεργώντας από κοινού με τον έναν από τους συνεργούς του, είχαν διαπράξει τουλάχιστον κατά την τελευταία τριετία, ακόμα 25 κλοπές και διαρρήξεις σε εξοχικές οικίες, τροχόσπιτα και αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ποτίδαιας, αφαιρώντας διάφορα εργαλεία, αλουμινοκατασκευές, μεταλλικά αντικείμενα, ηλεκτρονικές συσκευές και τρόφιμα, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.

Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μέρος των κλοπιμαίων τα οποία θα αποδοθούν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
«Θα ήθελα να αναδειχθεί το θέμα των κλιματικών προσφύγων», σημείωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας», που προβάλλεται από...
«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου
Έγιναν 966 έλεγχοι σε λαϊκές αγορές σε Ξηροκρήνη, Κανάρη, Κλεάνθους, Σόλωνος και Βούλγαρη, όπως επίσης σε Νέα Παραλία και ιστορικό κέντρο
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου