Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη ύποπτος για τις επιθέσεις σε βάρος γυναικών

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς αναγνωρίστηκε από τα θύματά του

Συνελήφθη στη Φιλοθέη, μετά από αστυνομική επιχείρηση, ένας άνδρας ο οποίος είναι ύποπτος για τις σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου στην Αθήνα.

Πρόκειται για 30χρονο, ο οποίος τα ξημερώματα επιτέθηκε σε μια γυναίκα, στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου και προσπάθησε να τη φιμώσει με μονωτική ταινία. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και περίοικοι που την άκουσαν ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μετά από καταδίωξη συνέλαβαν τον δράστη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος, ο οποίος αυτή την ώρα ανακρίνεται, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο συλληφθείς φέρεται να έχει αμυχές στα χέρια του και να είχε στην κατοχή του μονωτική ταινία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τον αναγνώρισαν τα θύματά του.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες δύο επιθέσεις σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βασ. Γεωργίου. Τότε, όπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες, ο δράστης επιχείρησε ανεπιτυχώς να τις οδηγήσει σε απόμερο σημείο, ωστόσο αυτές αντέδρασαν κι εκείνος τράπηκε σε φυγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία: Θα επιδιώξει να παρακάμψει κυρώσεις της ΕΕ σε επιχειρήσεις LNG
Oι όποιοι νέοι περιορισμοί της ΕΕ θα ωφελήσουν τις ΗΠΑ και θα σημαίνουν ότι η ευρωπαϊκή βιομηχανία πληρώνει περισσότερο για το φυσικό της αέριο,...
Ρωσία: Θα επιδιώξει να παρακάμψει κυρώσεις της ΕΕ σε επιχειρήσεις LNG