Skip to main content
Menu Αναζήτηση

Κόπηκε η εκπομπή του Σρόιτερ για τον κορωνοϊό – Ήταν για τους αρνητές

Τι αναφέρουν σε αναρτήσεις τους οι δύο άντρες

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει γύρω από την εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ η οποία ήταν να προβληθεί χθες με θέμα "κορωνοϊός και θεωρίες συνωμοσίας". Όσοι συντονίστηκαν για να την παρακολουθήσουν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης διαπίστωσαν ότι η εκπομπή αντικαταστάθηκε από την ξένη ταινία "Ένοχο Μυστικό".

Η εξαγγελία της εκπομπής 

 

Νωρίτερα είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων έπειτα από video που είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στα social media ο Γρηγόρης Πετράκος, ένας εκ των καλεσμένων από την εκπομπή που δεν μεταδόθηκε, στον λογαριασμό του στα social media.

Ο τραγουδιστής αν και λέει πως αποδέχεται τον covid 19, δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «οικονομικά συμφέροντα». 

Όπως αναφέρει, «όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ. δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας».

Ο ίδιος αμφισβητεί την κατάσταση πανδημίας καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχει μεγάλη θνησιμότητα, «αν λοιπόν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα».

Ασκεί και κριτική στην κυβέρνηση που διέθεσε μεγάλα κονδύλια στον Μεγάλο Περίπατο και τη διαφημιστική καμπάνια αντί να αυξάνουν τις κλίνες των ΜΕΘ.

«Δεν υπήρξε καμία έξαρση επιδημίας και τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας. Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες, αλλά έχουν σκοπό να μεταδώσουν την καμπύλη της μετάδοσης» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων.

Σήμερα το πρωί, ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook σχετικά με τη μη προβολή της εκπομπής, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "η σημαντική συνέντευξη που κόπηκε χθες από τον Alpha δεν ήταν η δική μου. Ήταν του κυρίου Καβαλιώτη, Παιδίατρου – Λοιμωξιολόγου, Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών) Θεσσαλονίκης".

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

"Η σημαντική συνέντευξη που κόπηκε χθες από τον Alpha δεν ήταν η δική μου. Ήταν του κυρίου Καβαλιώτη, Παιδίατρου – Λοιμωξιολόγου, Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών) Θεσσαλονίκης! Τον κορυφαίο αυτόν Ελληνα γιατρό τον έφεραν με αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για την εκπομπή. Αυτά που είπε στη συνέντευξη ήταν φωτιά κατά των μέτρων και της βιοτρομοκρατίας που ζούμε (δικά του λόγια). Στο τρέιλερ τον αποκάλεσαν "αρνητή γιατρό"...ποιον; τον Καβαλιώτη! Ψάξτε το βιογραφικό του... Ο άνθρωπος είναι καταξιωμένος και σπουδαίος επιστήμονας. Κουβέντα γι' αυτόν... Και λένε ότι κόπηκε η δική μου συνέντευξη... Με βρίζουν γιατί μίλησα ενώ δεν είμαι γιατρός, και κόβουν τη συνέντευξη ΚΟΡΥΦΑΊΟΥ λοιμωξιολόγου... Εγώ ότι βρήκα τόσους μήνες, το μοιράστηκα με όλους στο βίντεο της 28ης. Οι δημοσιεύσεις μου για το θέμα σταματάνε εδώ! Γι' αυτό άλλωστε έφτιαξα το βίντεο. Γιατί κουράστηκα καθημερινά να αντιπαρατίθεμαι. Τα στοιχεία που βρήκα είναι εκεί για όποιον θέλει να τα ερευνήσει. Δεν είχα σκοπό να πείσω κανέναν γι' αυτά που λέω πάρα μόνο να παρακινήσω τον καθένα μας να ενεργοποιήσει την προσωπική του διάκριση. Αυτός είναι ο πόλεμος της δικής μας γενιάς. Κάντε πόλεμο με τον εχθρό, όχι μεταξύ σας..."

Με ανάρτησή του στα social media, ο Αντώνης Σρόιτερ τοποθετήθηκε για την μη προβολή της εκπομπής του. 

"Οι ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα, χωρίς κανέναν αντίλογο, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης", ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

"Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές, είμαι της άποψης, ότι μπροστά σε μία επικίνδυνη άποψη η θεωρία, στέκεσαι απέναντι την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρόλα αυτά ότι η συγκυρία είναι ακατάλληλη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ