Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Θύελλα νέων αποκαλύψεων για τα βίντεο – πορνό

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα χρονικά σημεία της δημοσίευσης των βίντεο

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση που αφορά στις καταγγελίες για revenge porn από τον πρώην πλέον συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ο ακτιβιστής που αποκάλυψε την υπόθεση φέρνει νέα στοιχεία στο φως.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο Ηλίας Γκιώνης στον ΑΝΤ1 το μεσημέρι της Τρίτης, ο ίδιος είχε έρθει σε επαφή με την κοπέλα που έκανε τις εν λόγω καταγγελίες και έλαβε γνώση των όσων έχει η ίδια περάσει όλα αυτά τα χρόνια σε νομικό επίπεδο όσο και στον προσωπικό της χρόνο αφού χρειάστηκε η ίδια να έρθει σε επαφή με τις πορνογραφικές ιστοσελίδες και να ζητήσει να κατέβει το εν λόγω υλικό.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο Ηλίας Γκιώνης, σχετικά με τις ημερομηνίες κατά τις οποίες μεταφορτώθηκαν τα εν λόγω βίντεο. Όπως είπε, μεταφέροντας τα όσα του εκμυστηρεύτηκε το θύμα, το πρώτο βίντεο με τις προσωπικές, ερωτικές στιγμές της ίδιας και του Στάθη Παναγιωτόπουλου ανέβηκε, ενώ βρίσκονταν ακόμη σε σχέση, λέγοντας χαρακτηριστικά «υπάρχει περίπτωση να έπιναν καφέ στο σαλόνι και εκείνος να ανέβαζε το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο από το δωμάτιο, τόσο σχετικές είναι οι ημερομηνίες».

Συνέχισε λέγοντας ότι «αφού χώρισαν, ανέβασε και δεύτερο βίντεο στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος» και ότι «αφού του έκανε μήνυση η κοπέλα, εκείνος ανέβασε και τρίτο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους».

Δείτε βίντεο:

 

Στην συνέχεια ο Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε πως μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αλλά δεν εντοπίστηκε καθώς ήταν στην Αλόννησο, όπου διατηρεί σπίτι και επιχείρηση.

«Χρειάστηκαν 3 μήνες δουλειάς, με προσωπική εργασία της ίδιας, για να μπορέσει να βρει τα αρχεία και να ζητήσει από τις εταιρείες να κατέβει το υλικό αυτό από τις ιστοσελίδες», σημείωσε ο Ηλίας Γκιώνης, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε η παραμικρή συμβολή του Στάθη Παναγιωτόπουλου ώστε να κατέβει το υλικό που την εκθέτει από το διαδίκτυο.

Όπως επεσήμανε, «όλα τα έκανε μόνη της, σπαταλώντας χρόνο και χρήματα, πήγε στην Θεσσαλονίκη για την δίκη που δεν έγινε και θα πρέπει να ξαναπάει, μετά την αναβολή της δίκης», ενώ τόνισε πως η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου «έχει δει πολλές ώρες πορνό, αναζητώντας να βρει τον εαυτό της» και πως «αν αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο το βίντεο με τον τίτλο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο, θα βρει πάρα πολλές καταχωρίσεις και όλες έχουν το πρόσωπο της».

«Ζητώ συγγνώμη δημοσίως, έκανα μία απαράδεκτη πράξη»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του και την απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα, προέβη σε μια γραπτή δήλωση ζητώντας «συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς του» από το πρόσωπο που προσέβαλε αλλά και από τους συναδέλφους του στην εκπομπή που συμπαρουσίαζε, οι οποίοι, όπως αναφέρει, δεν είχαν γνώση για την υπόθεσή του.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε «ομηρία» η Ευρώπη: Η Ρωσία κλείνει τον Nordstream - Φόβοι πως δε θα ξανανοίξει
Την αγορά έχει κυριεύσει ο φόβος ότι ο αγωγός Nordstream τον οποίο οι Ρώσοι κλείνουν σε μια εβδομάδα για συντήρηση, δεν θα ξανανοίξει ποτέ
Σε «ομηρία» η Ευρώπη: Η Ρωσία κλείνει τον Nordstream - Φόβοι πως δε θα ξανανοίξει