Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ιωάννα Τούνη: Με εκμεταλλεύτηκε σε βαριά μέθη - Με έλεγαν βίζιτα και πορνοστάρ

Τι έχει απαντήσει ο άνθρωπος που κατονομάζει η γνωστή ινφλουένσερ

Συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεσή της με τον Μάκη Κατμετζόγλου, μετά την ανακοίνωση που έκανε η ίδια το περασμένο Σάββατο, υποστηρίζοντας ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που «διέρρευσε» το «ροζ» βίντεό της, έδωσε σήμερα η Ιωάννα Τούνη.

Μεταξύ άλλων, στα νέα stories που ανέβασε απόψε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ιωάννα Τούνη λέει ότι ο Μάκης Κατμετζόγλου την εκμεταλλεύθηκε και έκαναν σεξ, ενώ εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση βαριάς μέθης, ενώ ο ίδιος γνώριζε ότι το περιστατικό με τη σεξουαλική τους συνεύρεση βιντεοσκοπούσε φίλος του, εν αγνοία της ίδιας.

Η Τούνη στα νέα stories της λέει ότι αυτό που την κράτησε τόσα χρόνια και δεν αποκάλυψε το όνομα του Κατμετζόγλου, ήταν ο φόβος, καθώς όσοι είδαν τις φωτογραφίες της, όπου ήταν λιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του Range Rover, την χαρακτήρισαν «βίζιτα και πορνοστάρ».

Η ίδια αναφέρεται στην οικονομική επιφάνεια του Κατμετζόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή influencer, μετά τα σχόλια στο Διαδίκτυο που ενέπλεκαν τον Δημήτρη Φιντιρίκο στην υπόθεση του βίντεο με προσωπικές της στιγμές, παρενέβη προχθες, ξεκαθάρισε πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είχε καμία εμπλοκή στη δική της περίπτωση εκδικητικής πορνογραφίας και αναφέρθηκε ονομαστικά στον άνθρωπο που, σύμφωνα με την ίδια, ανέβασε στο διαδίκτυο το «ροζ» βίντεο, πριν από πέντε χρόνια.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο και θλιβερό όλο αυτό, μου ζητάτε να πάρω θέση σε όλο αυτό, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω. Και μέσα σε όλο αυτό, το όνομά μου έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά αυτό που γράφτηκε είναι ότι το άτομο που διέρρευσε το δικό μου revenger porn βίντεο ήταν με τα άτομα τα οποία έκαναν αυτά στη Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει όμως. Αυτός που διέρρευσε το βίντεό μου δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μάκης Κατμετζόγλου και είναι ένα όνομα που λέω πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια, γιατί φοβόμουν ότι, αν εκθέσω το όνομα του ανθρώπου που εσκεμμένα με ξεφτίλισε στο πανελλήνιο, χωρίς να έχω ισχυρές αποδείξεις, αυτός θα μπορούσε να μου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση και να βρεθώ εγώ φυλακή, αντί γι' αυτόν. Μακάρι από καρδιάς να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη» τόνισε η Ιωάννα Τούνη.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Μάκης Κατμετζόγλου αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στη διαρροή του βίντεο, κάνοντας λόγο για αναίτια επίθεση και τονίζοντας ότι υπήρξε και εκείνος θύμα, καθώς έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Έγραψε συγκεκριμένα στο Instagram: «Το όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο Ίντερνετ και όλα τα social media, καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο, άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην Αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020. Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλει και η Τούνη. Συνεπώς, δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη, αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της».

«Έχω υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη» τόνιζε ακόμη ο Κατμετζόγλου.

 

Τι είχε πει ο ίδιος

Ο ίδιος έγραψε σε μία μακροσκελή ανάρτηση πως: «To όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ιντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της».

Παράλληλα αναφέρει ότι έχει «υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Δείτε τη ανάρτησή του:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη Παραίτηση στην Ελλάδα: Ένας στους τρεις προτιμά να μείνει χωρίς δουλειά
Αλλάζουν οι καιροί και οι εργαζόμενοι προτιμούν να μείνουν χωρίς δουλειά από το να δουν την προσωπική τους ζωή να μπαίνει στο περιθώριο
Μεγάλη Παραίτηση στην Ελλάδα: Ένας στους τρεις προτιμά να μείνει χωρίς δουλειά