Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αγωγή και μήνυση στην Έλενα Χριστοπούλου – Zητά 1 εκατ. ευρώ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Οι συμβάσεις που υπέγραψαν μπαίνουν και πάλι στο επίκεντρο της δικαστικής διαμάχης τους

Δεν έχει κοπάσει η κόντρα ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου, με φόντο τις συμβάσεις που είχαν υπογράψει όταν συνεργάζονταν. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM κατέθεσε εναντίον της «μητέρας» της (έτσι την αποκαλούσε παλαιότερα) αγωγή – μαμούθ ζητώντας να της καταβάλει 1 εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη.

Εκτός αυτού, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Έλενας Χριστοπούλου για υπεξαίρεση, πλαστογραφία, παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση και υπεξαγωγή εγγράφων. Η παρουσιάστρια ζητά την ποινική δίωξη της manager ως νόμιμη αντιπρόσωπο της εταιρείας που είχε αναλάβει να της κλείνει δουλειές στον χώρο του modeling.

Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα η Έλενα Χριστοπούλου να κληθεί για εξηγήσεις.

Η γνωστή manager, πριν από λίγο καιρό, είχε καταθέσει αγωγή στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ζητώντας ένα μεγάλο ποσό για συνεργασίες που είχαν στο παρελθόν.

Στην αγωγή που έχει καταθέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η δεύτερη μητέρα μου ήταν ο άνθρωπος που υπέσκαπτε την επαγγελματική μου πρόοδο, την οικονομική σταθερότητα και την προσωπικότητά μου. Μου έσκαβε τον λάκκο. Λάβωσε την εικόνα μου στο χώρο των media και ο περίγυρος με αντιμετώπιζε ως άτομο μειωμένης αντίληψης».

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μαρινάκης: «Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες»
«Δεν μπορείς να παρουσιάζεις ως καινούριο ένα πολιτικό προϊόν που οι πολίτες έχουν ήδη δοκιμάσει και έχουν απορρίψει» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα
Παύλος Μαρινάκης: «Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες»