Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μύδια Πιερίας: Ένας διατροφικός «θησαυρός» ταξιδεύει στις αγορές του εξωτερικού
Από την περιοχή αυτή προέρχεται το 60% της συνολικής παραγωγής στη χώρα – Παράγονται ετησίως 10.500 τόνοι
Μύδια Πιερίας: Ένας διατροφικός «θησαυρός» ταξιδεύει στις αγορές του εξωτερικού
Θεσσαλονίκη: Οι θαλάσσιες φούσκες «πνίγουν» τις μυδοκαλλιέργειες
Οι επιπτώσεις των ασκιδίων, ο ρόλος των περιβαλλοντικών συνθηκών στην εξάπλωσή τους και τα χρόνια προβλήματα στις μυδοκαλλιέργειες συζητήθηκαν στην...
Θεσσαλονίκη: Οι θαλάσσιες φούσκες «πνίγουν» τις μυδοκαλλιέργειες