Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Θεσσαλονίκη: Ποιο κατάστημα είχε την κορυφαία βιτρίνα για το ΦΚΘ!

Θεσσαλονίκη: Ποιο κατάστημα είχε την κορυφαία βιτρίνα για το ΦΚΘ!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Διαγωνισμός από τον ΕΣΘ

Η βιτρίνα του καταστήματος πώλησης λευκών ειδών,"Εν λευκώ", αναδείχθηκε η καλύτερη στον διαγωνισμό που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), με θέμα "Φεστιβάλ Κινηματογράφου" και διεξήχθη στο διάστημα 4-13 Νοεμβρίου, με αφορμή το 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΕΣΘ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο ΕΣΘ, η ανταπόκριση και παρουσία των καταστημάτων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη και η ανάδειξη του έγινε από τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού: Μπερνάρ Κουόμο (αρχιτέκτονας), Λενιώ Παπαντωνοπούλου (ιστορικός τέχνης, Επιμελήτρια Εκθέσεων) και Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης (τ.πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης), οι οποίοι αφού πρώτα επισκέφτηκαν τα διαγωνιζόμενα καταστήματα, στη συνέχεια συνεδρίασαν και κατέληξαν στην απόφασή τους.

Πάντως, λόγω των πολλών καλών συμμετοχών, η επιτροπή του διαγωνισμού αποφάσισε να χορηγήσει επαίνους στα καταστήματα: LENIART (Βας. Γεωργίου 23), "Ο Δρόμος του τσαγιού" (Χρ. Σμύρνης 6) και "Χιονίδης" (Π. Μελά 32).

 Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή που θα γίνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Δείτε τη βιτρίνα του "Εν Λευκώ" 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Αυτοψία από την ΠΚΜ σε λαϊκές αγορές της πόλης

Θεσσαλονίκη: Στις κάλπες την Κυριακή οι μηχανικοί