Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γ. Σταθάκης από την Κοζάνη: Η κυβέρνηση θα στηρίξει τη ΔΕΗ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου στην Κοζάνη επισκέφτηκε την Παρασκευή ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

"Είμαστε μπροστά σε πολύ δύσκολες αποφάσεις αλλά η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη ΔΕΗ και να παραμείνει ο πυλώνας του ενεργειακού μας συστήματος, και να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια αυτός ο συσσωρευμένος πλούτος να παραμείνει στα χέρια του ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος" δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης από το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου στην Κοζάνη.

Ο υπουργός παρακολούθησε επιδείξη ελεγχόμενης ανατίναξης σκληρών πετρωμάτων, μέσω της οποίας γίνεται η αποκάλυψη των κοιτασμάτων λιγνίτη, χαρακτήρισε εντυπωσιακό το ορυχείο -το μεγαλύτερο των Βαλκανίων- και ευχήθηκε καλή δουλειά στους εργαζόμενους.

Ο κ. Σταθάκης μετείχε, επίσης, σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία διοίκησης του ορυχείου του Νοτίου Πεδίου, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κοζάνης και ενημερώθηκε από υπηρεσιακά στελέχη της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής του ορυχείου Νοτίου Πεδίου, Κώστας Θεοδωρίδης και ο διευθυντής του λιγνιτιού κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, Στέφανος Παλαβός.

Αμέσως μετά, ο υπουργός θα επισκεφθεί την πέμπτη μονάδα της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα και το απόγευμα θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»