Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Κανονικά από αύριο τα δρομολόγια των πλοίων

Κανονικά από αύριο τα δρομολόγια των πλοίων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η ΠΝΟ αποφάσισε να μη συνεχίσει την απεργιακή της κινητοποίηση
Κανονικά θα εκτελούνται από αύριο Σάββατο τα δρομολόγια των πλοίων, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) αποφάσισε να μη συνεχίσει την απεργιακή της κινητοποίηση. Έτσι, η απεργία των ναυτεργατών λήγει τα μεσάνυχτα. Υπενθυμίζεται ότι τα πλοία είναι δεμένα στα λιμάνια από την Τρίτη.

Η ΠΝΟ πάντως ξεκαθαρίζει ότι οι διαβεβαιώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου, αν και λειτούργησαν προς το παρόν ως πυροσβεστικό μέσο, «σαφέστατα και αναμφισβήτητα δεν αποτελούν και ικανοποίηση των αιτημάτων της».

«Το θέμα του κοινωνικοασφαλιστικού και τα καθαρά εργασιακά θέματα είναι στην πρώτη γραμμή και απαιτούν άμεσες λύσεις», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία οι καλούνται οι καθ' ύλην αρμόδιοι να μην επαναπαύονται γιατί ο αγώνας δεν τελείωσε, αντιθέτως η τετραήμερη απεργία «αποτελεί απαρχή νέων αγώνων».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΛΑΣ: Πάνω από 8.700 συλλήψεις τον Απρίλιο

Δυο τσουβάλια με σφαίρες για Καλάσνικοφ βρέθηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα