Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο προϊόν από σήμερα στους αυτόματους πωλητές του ΘΕΣγάλα (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο προϊόν...

Το "θες Ξυνόγαλα" είναι το νέο προϊόν του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα που από σήμερα βρίσκεται στους αυτόματους πωλητές, αλλά και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης των προϊόντων του ΘΕΣγάλα. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο προϊόν, που παράγεται από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού μας και αποτελεί ένα πρώτης τάξεως ρόφημα για όλη την οικογένεια.

Έχει χαμηλά λιπαρά και μοναδική, παραδοσιακή γεύση που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές. Προπάντων όμως έχει τη σφραγίδα ποιότητας του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα που εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές, καθημερινά.

Το "θες Ξυνόγαλα" έχει χαμηλά λιπαρά (1,5%) και η διάρκεια ζωής του είναι 12 ημέρες. Στα καταστήματα θα το βρείτε συσκευασμένο, σε χάρτινη συσκευασία με περιεχόμενο 500ml.

Όπως όλα τα προϊόντα ΘΕΣγάλα, το "θες Ξυνόγαλα" ακολουθεί όλες τις διαδικασίες ποιότητας και ασφάλειας, είναι εξαιρετικά γευστικό και παρασκευάζεται στην Ελλάδα με βάση το φρέσκο γάλα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πλούσιο γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο και δυνατό αφήγημα
Τι ζητούν οι επισκέπτες από τη γαστρονομία ενός τόπου και ποιες οι νέες τάσεις - Θεματικό εργαστήριο με τίτλο «Γαστρονομικές, βιωματικές διαδρομές...
Θεσσαλονίκη: Πλούσιο γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο και δυνατό αφήγημα
Πεδιάδα Θεσσαλονίκης: «Καμπανάκι» για τα αποθεμάτα νερού - «Οριακά και επίκινδυνα»
Κρίσιμος ο Ιούλιος, είμαστε «οριακά και επικίνδυνα», τονίζει ο γ.γ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Αθανασίου - Η παραγωγή ρυζιού στη Θεσσαλονίκη
Πεδιάδα Θεσσαλονίκης: «Καμπανάκι» για τα αποθεμάτα νερού - «Οριακά και επίκινδυνα»
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη