Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σε πλήρες αδιέξοδο οδηγούνται οι επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕΘ

Τι αναφέρει ο ΣΒΒΕ σε ανακοίνωσή του

Σε πλήρες αδιέξοδο θα περιέλθουν οι εγκατεστημένες επιχειρήσεις της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης σε περίπτωση εκτέλεσης της απόφασης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ) σύμφωνα με την οποία πρόκειται να σφραγιστεί η Μονάδα Καθαρισμού Υγρών Αποβλήτων (ΜΚΑ) της ΒΙΠΕΘ, την προσεχή Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος καλεί τους συναρμόδιους φορείς ΒΙΠΕ ΕΤΒΑ ΑΕ και ΕΥΑΘ ΑΕ που έχουν αναλάβει τα έργα τεχνικής ανασυγκρότησης και λειτουργίας της ΜΚΑ να επιδείξουν θετικό και συνεργατικό πνεύμα για την ολοκλήρωση ενός ζωτικού έργου για τη βιωσιμότητα της ΒΙΠΕΘ.

Ο βιομηχανικός κόσμος αναμένει την άμεση αντιμετώπιση των διαδικαστικών και διαχειριστικών προβλημάτων ώστε να ανακληθεί η απόφαση παύσης λειτουργίας και να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας της ΜΚΑ από την ΠΚΜ ώστε να αποφευχθούν οι σοβαρές για το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο αρνητικές επιπτώσεις και οι επιχειρήσεις να συνεχίσουν απρόσκοπτα την ομαλή λειτουργία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προνακριτική για Τέμπη: Υπόμνημα από τον Πλεύρη - «Αρνούμαι τις κατηγορίες»
«Η πρόταση δεν αναφέρει κανένα πραγματικό περιστατικό που να υπονοεί έστω διάπραξη εκ μέρους μου οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης», αναφέρει
Προνακριτική για Τέμπη: Υπόμνημα από τον Πλεύρη - «Αρνούμαι τις κατηγορίες»
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν δημιουργική απασχόληση για παιδιά – Πώς γίνονται οι αιτήσεις
Θα λειτουργήσει σε έναν ενιαίο κύκλο από την 1 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, σε σχολεία των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του δήμου Ωραιοκάστρου
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν δημιουργική απασχόληση για παιδιά – Πώς γίνονται οι αιτήσεις