Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Ζημιές σε καλλιέργειες από τις έντονες βροχοπτώσεις στην Ηλεία

Ζημιές σε καλλιέργειες από τις έντονες βροχοπτώσεις στην Ηλεία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αναμένονται εκτιμητές του ΕΛΓΑ για να καταγράψουν το μέγεθος των ζημιών
Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών προκάλεσαν ζημιές σε καλλιέργειες στην περιοχή της Ηλείας και για αυτό τον λόγο ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ, ώστε να αποσταλούν συνεργεία, με σκοπό την πραγματοποίηση αυτοψιών και εκτιμήσεων.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια και όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ δεσμεύθηκε πως εντός των επομένων ημερών, οπότε και θα περάσει το κύμα κακοκαιρίας, εκτιμητές του Οργανισμού θα επισκεφθούν την Ηλεία για να καταγράψουν το μέγεθος των ζημιών».

Σε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Απόστολος Κατσιφάρας τόνισε ότι «είναι σημαντικό να γίνουν έγκαιρα οι εκτιμήσεις των καταστροφών της παραγωγής, ώστε να αποδοθούν άμεσα και οι αποζημιώσεις» προσθέτοντας: «Εμείς θα παρακολουθούμε το ζήτημα, προκειμένου οι αγρότες της Ηλείας, αλλά και όσων περιοχών έχουν πληγεί από πλημμυρικά φαινόμενα, να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την έκτακτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σύσκεψη εργοδοτικών φορέων και κλιμακίων του ΔΝΤ για τα εργασιακά

Πάμε Στοίχημα: Ανώτερη η Κολομβία (video)