Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γευστικό ταξίδι με κρασί, μπύρα και φαγητό για 3 ημέρες στη Θεσσαλονίκη

Οι παράλληλες εκδηλώσεις των Chef stories στη Detrop – Oenos 2019

Το πιο εξωστρεφές και αποτελεσματικό pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών, προϊόντων και πάνω από όλα γεύσεων, έρχεται στις εκθέσεις Detrop και Oenos από τις έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των περιπτέρων 13, 15 και στο χώρο της Oenos, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, με τον γενικό τίτλο Tastes’ Discovery Zone

διεξάγονται οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης,  με την οργάνωση και επιμέλεια της εταιρείας  Chef stories.  Ανακαλύπτουμε και αποκαλύπτουμε μέσα από τρεις θεματικές ενότητες & εκδηλώσεις όλες τις τάσεις στη γαστρονομία μέσα από τα μοναδικά προϊόντα των εκθετών της Detrop - Oenos 2019.

Στο Περίπτερο 13, στο TastesDiscovery Area, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί προϊόντα των εκθετών μέσα από τις ευφάνταστες και δημιουργικές παρασκευές των chef μας.  Με έμφαση στην τοπικότητα, την καινοτομία, τις ιδιαίτερες χρήσεις, τις δημιουργικές εφαρμογές,  μέσα από έξη επιμέρους θεματικές ενότητες- food stations,  προβάλλονται και αναδεικνύονται με μοναδικό τρόπο τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα των εκθετών.

Στο  Περίπτερο 15, στο χώρο των ΤastesDiscovery Workshops  μπορεί κανείς να συμμετέχει και να παρακολουθήσει τα θεματικά workshops από καταξιωμένους ειδικούς και εξειδικευμένους γευσιγνώστες, που αναδεικνύουν  τις ιδιαιτερότητες της κάθε κατηγορίας και οι επισκέπτες έχουν την εμπειρία ενός blind & non blind tasting με θέμα :

Βότανα και αρωματικά φυτά  Καφές Λάδι Μπίρα

Τέλος, στο χώρο της Oenos, στο Συνεδριακό Κέντρο "I. Βελλίδης" στο Wine Pairing Discovery Zone δημιουργείται ένας καλαίσθητος και λειτουργικός χώρος οινογνωσίας, όπου παρουσιάζονται από εξειδικευμένο προσωπικό, διαφορετικές ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αξία του pairing, με προϊόντα των εκθετών, όπως τυροκομικά, αλείμματα, ελιές, τουρσιά, μανιτάρια, ξύδι, κρέμες, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, σοκολάτα, κα.

Οι εκδηλώσεις διεξάγονται  σε συγκεκριμένες ώρες και τις τρεις ημέρες της έκθεσης με συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Εξασφαλίσετε τη θέση σας σε ένα γευστικό ταξίδι ελληνικών γεύσεων στο παρακάτω link:

https://detrop.helexpo.gr/el/2019_Tastes_Discovery_Zone

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ