Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έως σήμερα οι αιτήσεις από επιχειρήσεις για την επιστρεπτέα προκαταβολή

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Λήγει σήμερα η προθεσμία και για καταβολή φόρων με έκπτωση 25%

Λήγει σήμερα η προθεσμία καταβολής με έκπτωση 25% φορολογικών υποχρεώσεων και οφειλών από τις επιχειρήσεις και εργαζόμενους τους που επλήγησαν από την πανδημία, καθώς και η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην επιστρεπτέα προκαταβολή του 1 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα:

Η πρώτη προθεσμία αφορά την καταβολή με δικαίωμα έκπτωσης 25% των βεβαιωμένων στη Φορολογική Διοίκηση οφειλών των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορονοιό καθώς και των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής οι οποίες έληγαν την 30.03.2020 και την 31.03.2020, των εκμισθωτών των ακινήτων τους, καθώς και των φυσικών προσώπων που εργάζονται σε αυτές τις επιχειρήσεις.

Η δεύτερη προθεσμία αφορά την υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της επιστρεπτέας προκαταβολής για τον μήνα Απρίλιο ύψους 1 δισ. ευρώ.

Επίσης την Παρασκευή (24/042020) λήγει η προθεσμία καταβολής βεβαιωμένων στη Φορολογική Διοίκηση οφειλών, οι οποίες έληγαν την 31/03/2020, των φυσικών προσώπων που συμπληρώνουν μέχρι την 31/12/2020 το εβδομηκοστό (70ό) έτος της ηλικίας τους, καθώς και των προσώπων που παρουσιάζουν βαριά αναπηρία σε ποσοστό 80% και άνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»