Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Θεσσαλονίκη: Έρχονται εκπτώσεις για 15 μέρες - Ανοικτά καταστήματα Κυριακή 1/11

Θεσσαλονίκη: Έρχονται εκπτώσεις για 15 μέρες - Ανοικτά καταστήματα Κυριακή 1/11
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος στη Θεσσαλονίκη

Με βάση την υπ’αριθ.πρωτ. Οικ.1473/12-11-2019 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Πατουλίδου, το καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων που ίσχυαν για τη Θεσσαλονίκη έχει αλλάξει.

Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, για τα καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, συνολικής διάρκειας 30 ημερών, θα ισχύουν πλέον από 1η έως 15η Νοεμβρίου και από 1η έως 15η Μαΐου, μετά από σχετική εισήγηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Επομένως, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι η φετινή ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος θα έχει διάρκεια από την 1η έως την 15η Νοεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020: 11 π.μ. – 6 μ.μ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τζόνσον: Πάμε για Brexit χωρίς συμφωνία

Τη Δευτέρα η αγόρευση της εισαγγελέως για αναστολές στη δίκη της Χρυσής Αυγής