Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Η Vodafone συνεργάζεται με το Napster

Η Vodafone συνεργάζεται με το Napster
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

«Η Vodafone, πρώτη και κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, γίνεται το σημείο αναφοράς στη μουσική μέσα από τη συνεργασία με το πρωτοπόρο στην παγκόσμια αγορά ψηφιακής μουσικής Napster», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μέσα από τη μουσική εφαρμογή του Napster, οι συνδρομητές της Vodafone έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν απεριόριστα και εύκολα όλους τους τίτλους μουσικής ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου στο Smartphone τους, το tablet, και τον υπολογιστή τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της, συμβολαίου και καρτοκινητής, να γνωρίσουν από κοντά τη μοναδική μουσική εμπειρία του Napster εντελώς δωρεάν και για 3 μήνες. Πληροφορίες στο vodafone.gr/napster.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
CARGLASS: Συνεργασία με Αγροτική Ασφαλιστική

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EY Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2013