Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μάνος Εξαρχουλάκος: Η ενέργεια της ZeniΘ στην 86η ΔΕΘ με μοναδικές εκπλήξεις

Συνέντευξη του Εμπορικού Διευθυντή της ZeniΘ

Για την παρουσία της ZeniΘ στην 86η ΔΕΘ αλλά τον μεγάλο διαγωνισμό Home Sweet Home μιλά στον "Τύπο Θεσσαλονίκης - TyposThes", ο Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ κ. Μάνος Εξαρχουλάκος.

Κύριε Εξαρχουλάκο, φέτος για άλλη μία χρονιά θα έχετε σημαντική παρουσία στη ΔΕΘ. Τι μπορεί να βρει ο επισκέπτης στο περίπτερο της ZeniΘ εκτός από χαμηλές χρεώσεις στο ρεύμα όπως έγραψε πριν λίγες ημέρες και το typosthes.gr;

Η ΖeniΘ παραδοσιακά έχει παρουσία και στηρίζει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αφενός γιατί αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις της χώρας μας αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και αφετέρου γιατί η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη όπου ξεκίνησε η ιστορία της ZeniΘ πριν από 22 χρόνια. Άρα υπάρχουν ισχυροί δεσμοί της εταιρείας μας με την πόλη και τους ανθρώπους της, κάτι που άλλωστε υποδηλώνει και το «Θ» στην ονομασία της.

Το περίπτερό μας και φέτος βρίσκεται μπροστά από το «Palais des Sports» και καλούμε τους επισκέπτες της έκθεσης να περάσουν και να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, τις προσφορές που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για τις ημέρες της ΔΕΘ αλλά και για τους έξυπνους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να πετύχουμε εξοικονόμηση ενέργειας. Και όσους επισκεφθούν το περίπτερο της ZeniΘ, τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις αλλά και πλούσια δώρα.

img_9573.jpg

Μας έχετε συνηθίσει κάθε χρόνο σε εκπλήξεις, διαγωνισμούς και προσφορές. Μπορείτε να μας δώσετε μία γεύση για όσα ετοιμάζετε;

Θα είναι πολλές και νομίζω θα ήταν άδικο να τις μειώσω αποκαλύπτοντας περισσότερα. Ενδεικτικά όμως αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από τον διαγωνισμό Home Sweet Home που ήδη έχει χαρίσει ένα ολοκαίνουργιο ενεργειακό σπίτι σε μια τυχερή αλλά και πλούσια δώρα κάθε μήνα σε δεκάδες νικητές, κατά την διάρκεια της ΔΕΘ θα τρέξουμε μία μοναδική προσφορά και θα δίνουμε έναν έξυπνο θερμοστάτη αξίας 175€ για όλα τα DUAL συμβόλαια που θα υπογραφούν. Πρόκειται για τον θερμοστάτη ZeniΘ ThermoSmart, ένα έξυπνο εργαλείο που συνεχώς “μαθαίνει” και εξελίσσεται και δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι αφού διασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία στο χώρο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη στο περίπτερό μας στη ΔΕΘ και στα καταστήματα μας μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Πρόσφατα ανακοινώσατε ότι συνεχίζετε τον μεγάλο σας διαγωνισμό Home Sweet Home. Πείτε μας δυο λόγια, πώς μπορεί να πάρει κανείς μέρος για όσους δεν το έχουν κάνει ήδη;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διοργανώνουμε τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στην αγορά ενέργειας στην Ελλάδα «Home Sweet Home» και μάλιστα να συνεχίζεται προσφέροντας ένα ακόμα σπίτι όπως ανακοίνωσε ο CEO της εταιρίας κος Fulvio Siotto την ημέρα της κλήρωσης. Πρόσφατα μάλιστα, παραδώσαμε στην τυχερή νικήτρια, το ολοκαίνουργιο ενεργειακό σπίτι στην περιοχή που επέλεξε η ίδια. Με αυτόν τον τρόπο ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι καταναλωτές μας όλα αυτά τα χρόνια τους δίνουμε την ευκαιρία να κάνουν το όνειρό τους, για την απόκτηση ενός νέου και σύγχρονου σπιτιού, πραγματικότητα.

Μέρος μπορούν να πάρουν όλοι, είτε είναι πελάτες της ZeniΘ είτε όχι ακόμα, μέσα από μία απλή διαδικασία στο homesweethomebyzenith.gr.

Για το μέλλον τί μας επιφυλάσσει η ZeniΘ;

Όπως γνωρίζετε ποτέ δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε να παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας και διατηρούμε τις τιμές ξεκάθαρες και άκρως ανταγωνιστικές, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις χρεώσεις ρεύματος που ανακοινώθηκαν για τον μήνα Σεπτέμβριο και δημοσιεύσατε στην ιστοσελίδα σας.

Τέλος, συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε σε θέματα περιβάλλοντος προσφέροντας προϊόντα ρεύματος από 100% πράσινη ενέργεια για όλα τα νοικοκυριά που θα κάνουν συμβόλαιο με τη ZeniΘ.  Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε στο περίπτερό της ZeniΘ και να πούμε ακόμα περισσότερα.

*Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στο ειδικό αφιέρωμα του "Τύπου Θεσσαλονίκης" για την 86η ΔΕΘ που κυκλοφόρησε με το φύλλο του Σαββάτου (10/9) 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: «Αυτοδυναμία δεν σημαίνει ασύδοτη κυβέρνηση, αλλά αποτελεσματική»
«Δεν έχω κρύψει τη φιλοδοξία μου, η δεύτερη τετραετία να είναι μια τετραετία πολύ μεγάλων αλλαγών», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: «Αυτοδυναμία δεν σημαίνει ασύδοτη κυβέρνηση, αλλά αποτελεσματική»
Ρόδος: Πλημμύρισαν δρόμοι από την ισχυρή βροχή - Προβλήματα και στο αεροδρόμιο
Τα προβλήματα εντοπίστηκαν σε κεντρικούς δρόμους στην πόλη της Ρόδου, στο οδικό δίκτυο Ρόδου-Λίνδου και Ρόδου-Καμείρου, αλλά και στον δρόμο έξω από...
Ρόδος: Πλημμύρισαν δρόμοι από την ισχυρή βροχή - Προβλήματα και στο αεροδρόμιο