Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε ο επιχειρηματίας Κώστας Λύκας - Ιδιοκτήτης της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε ηλικία μόλις 54 ετών

Έφυγε αιφνιδίως σήμερα από τη ζωή ο 54χρονος επιχειρηματίας Κώστας Λύκας, συνιδιοκτήτης της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας από το Κιλκίς.

Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στο Νομό, έχοντας άριστη συνεργασία κατά σειρά ετών με κτηνοτρόφους της περιοχής, καταφέρνοντας μαζί με τον αδερφό του Γιώργο να επεκτείνουν τη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος που είχε δημιουργήσει ο πατέρας τους Αστέριος.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή σήμερα το μεσημέρι μέσω των social media από το γιο του, Νίκο.

Η εταιρεία Λύκας ιδρύθηκε στο Βαφειοχώρι Κιλκίς το 1987 κι ενώ αρχικά παρήγαγε τυροκομικά προϊόντα, η ενθάρρυνση και η ζήτηση των καταναλωτών ώθησε την εταιρεία στην παραγωγή και άλλων γαλακτομικών προϊόντων. Η Λύκας ΙΚΕ σήμερα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία τυροκομικών προϊόντων τόσο από φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα όσο και αγελαδινό.

Η κηδεία του Κώστα Λύκα θα γίνει αύριο, στις 2 μμ, στον Ιερό Ναό της Γέννησης της Θεοτόκου, στο Βαφειοχώρι Κιλκίς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 25χρονο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της οικογένειας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του 19χρονου, περιέγραψε τη δύσκολη στιγμή που η οικογένεια βρέθηκε ξανά στη Ρόδο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο