Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτές είναι οι νέες εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους

Μέχρι 31 Ιανουαρίου οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι καλούνται να επιλέξουν τις ασφαλιστικές εισφορές που θα καταβάλλουν μηνιαίως για το 2025

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας από περισσότερους από 1 εκατ. μη μισθωτούς ξεκίνησε, καθώς μέχρι 31 Ιανουαρίου οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι καλούνται να επιλέξουν τις ασφαλιστικές εισφορές που θα καταβάλλουν μηνιαίως για το 2025.

Οι φετινές εισφορές θα υπολογιστούν με βάση το ποσοστό του πληθωρισμού και όχι με βάσει τον δείκτη μεταβολής μισθών όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Κι αυτό, γιατί το Υπουργείο Εργασίας δεν κατάφερε να διαμορφώσει έγκαιρα τον αλγόριθμο που θα υπολογίζει το νέο ύψος των εισφορών. Σε κάθε περίπτωση για το 2025 οι εισφορές θα είναι αυξημένες κατά 2,7%.

Διαβάστε περισσότερα για τις νέες εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία (σχεδόν) παραγγελιά
Σίγουρα είναι ευχάριστο και για την πόλη μας, αλλά και το ίδιο το άθλημα, να διακρίνεται κάποιος άλλος εκτός από τον Παναθηναϊκό
Μία (σχεδόν) παραγγελιά