Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Eurobank: Επιτυχημένη η έκδοση ομολόγου 500 εκατ.

Eurobank: Επιτυχημένη η έκδοση ομολόγου 500 εκατ.
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Με επιτυχία ολοκλήρωσε η Eurobank στην έκδοση ομολόγου κύριου χρέους (senior unsecured bond), ύψους 500 εκατ. ευρώ, στις διεθνείς αγορές για την άντληση μεσοπρόθεσμης ρευστότητας.

Το ομόλογο είναι σταθερού επιτοκίου, τετραετούς διάρκειας και φέρει ετήσιο τοκομερίδιο 4,25%. Η τιμή έκδοσής του ορίστηκε στο 99,55.

Το βιβλίο προσφορών υπερκαλύφθηκε πάνω από δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες, συγκεντρώνοντας εντολές ύψους 1,1 δισ. ευρώ.

Όπως επισημαίνει η τράπεζα στη σχετική της ανακοίνωση, η έκδοση είχε μεγάλη απήχηση στο διεθνές επενδυτικό κοινό, με συμμετοχή θεσμικών επενδυτών από 13 χώρες.

Προηγήθηκε σειρά συναντήσεων με θεσμικούς επενδυτές σε επιλεγμένα χρηματοοικονομικά κέντρα (roadshow σε Λονδίνο, Παρίσι και Μιλάνο), κατά τις οποίες διαπιστώθηκε σημαντικό ενδιαφέρον για την τράπεζα.

Συντονιστές της έκδοσης ήταν οι Credit Suisse, HSBC, JP Morgan, Mediobanca και Nomura.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων MME και Ηχοληψίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Αντ. Σαμαράς: «Η Ελλάδα, πύλη της Κίνας προς την Ευρώπη»