Η ALUMIL συμμετέχει ως διακεκριμένος χορηγός στο 10ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου, που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Μαΐου 2026 στα Ιωάννινα, με κεντρικό σύνθημα «Ισχυρό Αποτύπωμα – Δημιουργική Συνέχεια».
Το συνέδριο αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο του αλουμινίου και των μεταλλικών κατασκευών, συγκεντρώνοντας κατασκευαστές, στελέχη της βιομηχανίας, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, επαγγελματίες, εμπόρους, φορείς και σωματεία από όλη την Ελλάδα, με στόχο την ανταλλαγή γνώσης, εμπειρίας και καλών πρακτικών γύρω από τις σύγχρονες εξελίξεις και τις μελλοντικές προκλήσεις του κλάδου.
Στόχος του συνεδρίου είναι να δοθούν απαντήσεις και λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας των συνέδρων, ενώ θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και για το μέλλον του κλάδου. Οι ομιλητές που θα παραστούν θα συνδυάσουν την επιστημονική γνώση με την υψηλή τεχνολογία και την εμπειρία.
Οι θεματικές του συνεδρίου:
• Αναπτυξιακές προοπτικές του κλάδου
• Από την σκοπιά του κατασκευαστή (σ.σ. ενότητα κατασκευαστών)
• Το μέλλον του κατασκευαστή στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον
• Βιώσιμη ανάπτυξη & εξοικονόμηση ενέργειας
• Εξελίξεις στον κλάδο του αλουμινίου
Μέσα από τη χορηγία της στο συνέδριο της ΠΟΒΑΣ, η ALUMIL αποδεικνύει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον κλάδο των κατασκευαστών, συμβάλλοντας ενεργά στην εξέλιξή του και στηρίζοντας πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον διάλογο.
