Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άνοδος 0,33% στο Χρηματιστήριο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 817,39 μονάδες...

Με ήπια άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, καθώς δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν τα υψηλά αρχικά κέρδη που σημείωναν στον απόηχο του χθεσινού Eurogroup. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 817,39 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,33%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 844,12 μονάδες, όταν σημείωνε άνοδο έως και 3,61%. Η αξία των συναλλαγών παρουσιάσθηκε αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις και ανήλθε στα 94,55 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,26%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,72%. Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της MIG (+9,55%), της Eurobank (+4,55%), της ΕΥΔΑΠ (+3,39%), της Viohalco (+3,23%), της Aegean Airlines (+2,86%), του ΟΤΕ (+2,35%), της Ελλάκτωρ (+2,22%) και της ΔΕΗ (+1,79%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Πειραιώς (-3,99%), της Jumbo (-2,60%), της Folli Follie (-1,82%), της Alpha Bank (-1,54%), της Τέρνα Ενεργειακή (-1,12%) και της Motor Oil (-0,99%). Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+3,28%), της Υγείας (+3,20 %),των Τηλεπικοινωνιών (+2,35%), των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+1,95%) και των Χημικών (+1,18%). Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Ασφαλειών (-4,35%), των Προσωπικών Προϊόντων (-1,95%), του Εμπορίου (-1,82%) και των Τροφίμων (-0,63%).

Ανοδικά κινήθηκαν 68 μετοχές, 55 πτωτικά και 22 παρέμειναν σταθερές. Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: ΣΕΛΟΝΤΑ +20,00%, Πήγασος +20,00%, Medicon +20,00%, Dionic +18,92% και SATO +16,67%.

Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Νάκας -29,62%, Προοδευτική -20,00%, Παϊρης -19,49%, Μοτοδυναμική -17,11% και ΑΤΤΙ-ΚΑΤ -12,50%

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ερντογάν για εισβολή στην Κύπρο: Δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνους τους Τουρκοκύπριους
Στην ανάρτησή του, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως: «τιμώ με σεβασμό τους ηρωικούς μάρτυρές μας και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς τους βετεράνους...
Ερντογάν για εισβολή στην Κύπρο: Δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνους τους Τουρκοκύπριους
Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων και την αποτροπή τους από κατανάλωση αλκοολούχων ποτών
Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ
«Θα έρθει και η ώρα γι' αυτό», απάντησε για το εάν η Ελλάδα θα φιλοξενήσει στο μέλλον κάποια μεγάλη αθλητική διοργάνωση
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ