Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προς υποβάθμιση οι προβλέψεις για την ανάπτυξη στην Ελλάδα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Προς υποβάθμιση οι προβλέψεις για την ανάπτυξη στην Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχεδιάζει να αναθεωρήσει σημαντικά προς τα κάτω τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη στην Ελλάδα το 2015 δήλωσε χθες Κυριακή στην γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βλαντις Ντομπρόβσκις.

«Τον χειμώνα περιμέναμε η ανάπτυξη στην Ελλάδα να φτάσει εφέτος το 2,5%. Οι εαρινές μας προβλέψεις για την Ελλάδα θα αποδειχθούν πιο απαισιόδοξες», δήλωσε.

Ο αρμόδιος Επίτροπος για το ευρώ δεν κρύβει τον προβληματισμό του για τη τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. «Φυσικά γνωρίζουμε ότι η κατάσταση όσον αφορά τη ρευστότητα στην Ελλάδα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη», ανέφερε στην γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Σημειώνεται πως οι εαρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Spring 2015 European Economic Forecast) θα δοθούν στη δημοσιότητα στις 5 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Σπουδαία προσωπικότητα του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης, συνέδεσε το όνομά του με τη ίδρυση μεγάλων μουσείων μουσείων
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»