Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν εργαστήριο για το branding σε προϊόντα και τόπους

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν εργαστήριο για το branding σε προϊόντα και τόπους
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ανοικτό επιχειρηματικό εργαστήριο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), την Τετάρτη...

Ανοικτό επιχειρηματικό εργαστήριο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, στις 18:00, στην Αίθουσα Αριστοτέλης I του Ξενοδοχείου Makedonia Palace, Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου “TRANSNATIONAL INITIATIVE FOR GUIDANCE OF GRADUATED AND ENTREPRENEURSHIP” με ακρωνύμιο “TRIGGER”, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα- Βουλγαρία 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη και η προώθηση της ιδέας του branding σε προϊόντα και τόπους και ο ρόλος που διαδραματίζει στην ανάπτυξη των εξαγωγών λαμβάνοντας υπόψη ότι το ζήτημα της διαμόρφωσης μιας ισχυρής, αναγνωρίσιμης, ελκυστικής ταυτότητας ενός προϊόντος και ενός τόπου αλλά και μιας χώρας (nation Branding) συνδέεται άμεσα και με τη διαδικασία ενός εύστοχου σχεδιασμού.

Το εργαστήριο θα συντονίσει ο κος Γιώργος Φιλιόπουλος – Εντεταλμένος Σύμβουλος ΣΕΒΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Δημήτρης Καραβασίλης, Διευθύνων Σύμβουλος της DK CONSULTANTS και Μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΣΕΒΕ θα αναπτύξει το ρόλο του μάρκετινγκ στις εξαγωγές, ενώ ο κ. Ευστράτιος Τσαχπίνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FOTONΕ και Πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης & Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος (EEΔΕΒΕ) θα μιλήσει για την ψηφιακή επικοινωνία ως εργαλείο για την προώθηση των εξαγωγών. Ο κ. Μιχαήλ Ε. Ναλμπάντης, Στρατηγιστής – Συγγραφέας, θα παρουσιάσει τη στρατηγική brand για τις εξαγωγές.

Η είσοδος στο εργαστήριο είναι ελεύθερη και με το πέρας του θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μάνος ελπίζει στη ΝΔ, ψηφίζει Ποτάμι

Αθ. Δρέττα: «Όλοι μαζί θα σωθούμε ή όλοι μαζί θα καταστραφούμε»