Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Δεν θα απεργήσουν τα ταξί στις 12 Νοεμβρίου

Δεν θα απεργήσουν τα ταξί στις 12 Νοεμβρίου
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ) αποφάσισε να μην απεργήσει
Κανονικά θα κυκλοφορούν στους δρόμους τα ταξί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ημέρα της γενικής απεργίας, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ) αποφάσισε να μην απεργήσει.

«Θεωρούμε ότι η δική μας διαμαρτυρία μπορεί και πρέπει να γίνει με άλλους, διαφορετικούς τρόπους και όχι με 24ωρη εκτόνωση», εξηγεί η Ομοσπονδία.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο κλάδος των ταξί έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι  χρησιμοποιεί τις απεργιακές κινητοποιήσεις, όχι για εντυπωσιασμό, αλλά για ουσιαστικούς λόγους».

«Ναι σε μια απεργία που θα ξεκινάει από τον κλάδο και θα τελειώνει με νίκη του κλάδου. Ναι σε μια απεργία που θα την αποφασίσουν τα συλλογικά όργανα του κλάδου και όχι άλλοι φορείς», συμπληρώνεται.

Η ΠΟΕΙΑΤΑ διευκρινίζει πάντως ότι η μη συμμετοχή της στην απεργία δεν σημαίνει απαγόρευση σε όποιο σωματείο επιθυμεί να συμμετάσχει.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ζήτησε 1.500 εισιτήρια για Καραϊσκάκη, αποφασίζει ο Κοντονής!

Σοκ: 60χρονος παρείχε live streaming με παιδιά σε σεξουαλικές πράξεις!