Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χορηγία INTERLIFE στο 36ο Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Debate

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Debate πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ...

Το Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Debate, (World Universities Debating Championship- WUDC), τη μεγαλύτερη διοργάνωση debate σε όλο τον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του 2015 στη Θεσσαλονίκη, στήριξε ως μεγάλος χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.

Με κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης «Η ρητορική επιστρέφει στο σπίτι της» οι δεκαεννιάχρονοι debaters Μαρία Ρούση και Θοδωρής Ντουνιάς, εκπροσωπώντας την ομάδα του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, ήταν οι μεγάλοι νικητές στην κατηγορία EFL (English as Foreign Language- αγγλικά ως ξένη γλώσσα), στον τελικό της διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενώ ο CEO της INTERLIFE Γιάννης Βοτσαρίδης, απένειμε τα βραβεία των παγκοσμίων πρωταθλητών της κατηγορίας open στην ομάδα του Πανεπιστημίου του Harvard.

Η εκδήλωση έφερε στη Θεσσαλονίκη 1300 φοιτητές από περισσότερα από 350 Πανεπιστημιακά ιδρύματα από 70 χώρες προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να προβληθεί παγκοσμίως η πόλη, αλλά και η Ελλάδα στο σύνολό της.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί