Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Με 48ωρη απεργία «απαντά» η ΓΣΕΕ στην κατάθεση του ασφαλιστικού

Με 48ωρη απεργία «απαντά» η ΓΣΕΕ στην κατάθεση του ασφαλιστικού
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής που συνεδρίασε σήμερα...

Συνεδρίασε σήμερα 24/2/2016 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ ώστε να καθορίσει την περαιτέρω δράση της Συνομοσπονδίας, «με δεδομένη τη δογματική εμμονή της κυβέρνησης στις αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων», όπως τονίζει. 

Η Συνομοσπονδία απαιτώντας την άμεση απόσυρση «του ηθικά μη βιώσιμου και απαράδεκτου ασφαλιστικού νομοσχεδίου» αποφάσισε ομόφωνα:

-Την πραγματοποίηση Συλλαλητηρίου Διαμαρτυρίας στις 9 Μαρτίου σε συνεργασία με Συνδικαλιστικούς και Επιστημονικούς φορείς της χώρας που επίσης θίγονται από το υπό κατάθεση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

-Την πραγματοποίηση 48ωρης Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας όταν και αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση στη βουλή του οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού.

Η ΓΣΕΕ σημειώνει ότι «θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρις ότου αυτοί που στέλνουν τους εργαζόμενους και ολόκληρη της Ελληνική κοινωνία στην κλίνη του Προκρούστη εγκαταλείψουν τις ανάλγητες πολιτικές τους».

Υπενθυμίζεται ότι και η ΑΔΕΔΥ σε σύσκεψη των Ομοσπονδιών και των πρωτοβάθμιων σωματείων της που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα αποφάσισε να γίνει μια 48ωρη απεργία στο τέλος του μήνα ή αρχές Μαρτίου μαζί με τη ΓΣΕΕ και τους επιστημονικούς φορείς.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Τεράστια προβλήματα στον τελωνισμό των αγαθών από τα αγροτικά μπλόκα»

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά να ανοίγουν τα μπλόκα των αγροτών