Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα κάθοδο στην Αθήνα για το ασφαλιστικό ετοιμάζουν οι αγρότες

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών πραγματοποιείται το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας

Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών πραγματοποιείται το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Επιτροπής των 69 μπλόκων που συντάχθηκαν κατά τον πρόσφατο αγώνα των αγροτών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στο πλαίσιο της σύσκεψης:

Θα γίνει εκτίμηση του 40ήμερου αγώνα στα μπλόκα. Θα ληφθούν, επίσης, μέτρα για την οργάνωση της καθόδου των αγροτών, με λεωφορεία, στην Αθήνα, την ημέρα που η κυβέρνηση θα φέρει το ασφαλιστικό για ψήφιση στη Βουλή, καθώς της αγροτικής συμμετοχής στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

Θα ληφθούν αποφάσεις για τον προγραμματισμό της αγωνιστικής δράσης των μικρομεσαίων αγροτών που μετά τα μπλόκα, συνεχίζεται με διάφορες μορφές και τον συντονισμό της από την Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων.

Θα γίνει συζήτηση για το πως θα προχωρήσει αποτελεσματικά η αναγκαία ανασυγκρότηση του αγροτικού κινήματος, με τη μαζικοποίηση και ισχυροποίηση των Αγροτικών Συλλόγων-Ομοσπονδιών και τη δημιουργία νέων εκεί που δεν υπάρχουν, το άπλωμα και το δυνάμωμα της παρέμβασης και της δράσης του οργανωμένου αγροτικού κινήματος για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους αγρότες στα χωριά, αλλά και τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Πώς περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας όταν πήρε φωτιά το σπίτι τους στα Γιαννιτσά την ώρα που διάβαζαν για τις ενδοσχολικές εξετάσεις
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Σπουδαία προσωπικότητα του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης, συνέδεσε το όνομά του με τη ίδρυση μεγάλων μουσείων μουσείων
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του