Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη – «Έκρηξη τιμών» το Σάββατο 14 Μαΐου

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης… με τετραήμερο προσφορών

Συνέχεια των εκπτώσεων στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσημα ο Εμπορικός Σύλλογος, με ανοιχτά καταστήματα έως και τις 20.00 το βράδυ το Σάββατο 14 Μαΐου, όπου θα υπάρξει και «έκρηξη τιμών»!

Το χρονικό διάστημα της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου της Άνοιξης, η οποία λήγει αύριο Τρίτη 10 Μαΐου, ήταν ελλειμματικό φέτος λόγω των αργιών του Πάσχα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να τονώσει την εμπορική κίνηση στα μαγαζιά, εξαγγέλλει τετραήμερο ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ από την Τετάρτη 11 Μαΐου, με αποκορύφωση το Σάββατο 14 Μάιου 2016, με ΕΚΡΗΞΗ ΤΙΜΩΝ.

«Οι συνάδελφοι οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν τις εκπτώσεις με ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, μέχρι το Σάββατο 14 Μαΐου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

Σύμφωνα με το νόμο κατά τη διενέργεια προσφορών θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης, σε εμφανή σημεία του καταστήματα και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το 50% του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να αντικαταστήσετε τη λέξη ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ με τη λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Καλούμε τα μέλη μας να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοικτά έως τις 8 το βράδυ, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, κάνοντας ΕΚΡΗΞΗ ΤΙΜΩΝ εκείνη τη μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκίνηση στην κηδεία του Πέτρου Μολυβιάτη – Τυλιγμένο με τη σημαία το φέρετρο
«Αποχαιρετούμε έναν σπουδαίο Έλληνα» είπε στον επικήδειο που εκφώνησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής
Συγκίνηση στην κηδεία του Πέτρου Μολυβιάτη – Τυλιγμένο με τη σημαία το φέρετρο