Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συζητήθηκαν στο ΣτΕ οι αιτήσεις Alpha, Star και Έψιλον για τις τηλεοπτικές άδειες

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Κεκλεισμένων των θυρών

Κεκλεισμένων των θυρών, συζητήθηκαν ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας οι αιτήσεις των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, Star Channel και Έψιλον για τη τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων αδειών «επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)».

Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου η οποία διήρκεσε περίπου 4 ώρες, ανέπτυξε τις θέσεις του ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας Ελευθέριος Κρέτσος, ενώ από την πλευρά του υπουργείου Επικρατείας παραστάθηκαν οι εκπρόσωποι του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ευστράτιος Συνείκης και Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος και από το υπουργείο Οικονομικών το μέλος του ΝΣΚ Κωνσταντίνος Κηπουρός.

Τον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha εκπροσώπησε ο Χαράλαμπος Χρυσανθάκης, το Star Channel ο Σταύρος Λαζαράτος και το Έψιλον ο Ευάγγελος Γκιουγκής.

Η Ολομέλεια του ΣτΕ επιφυλάχθηκε να εκδώσει τις αποφάσεις της οι οποίες αναμένονται μετά την 6η Ιουλίου 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 25χρονο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της οικογένειας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του 19χρονου, περιέγραψε τη δύσκολη στιγμή που η οικογένεια βρέθηκε ξανά στη Ρόδο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Αντετοκούνμπο: Είμαι ένας μαύρος Έλληνας - Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια
«Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια στον κόσμο», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Αντετοκούνμπο: Είμαι ένας μαύρος Έλληνας - Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια