Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Χ. Θεοχάρης: «Η κυβέρνηση φοβάται και σκέφτεται την απόδραση»

Χ. Θεοχάρης: «Η κυβέρνηση φοβάται και σκέφτεται την απόδραση»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δήλωσε σε συνεντεύξεις του

«Η κυβέρνηση φοβάται πολύ και σκέφτεται την απόδραση», δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης σε συνεντεύξεις του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Βήμα FM και Αθήνα 9.84.

Όπως εκτίμησε, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα ξέρουμε πώς θα κλείσει η χρονιά μακροοικονομικά και δημοσιονομικά και τότε η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της, «εκτός εάν τα πράγματα πάνε πολύ χειρότερα και αναγκαστεί να πάει νωρίτερα σε εκλογές».

Ο κ. Θεοχάρης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει βάλει μπρος τις μηχανές της εκλογολογίας» και ότι «επιστρέφει στις προεκλογικές της θέσεις και στη ρητορική του παρελθόντος, το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, το χρέος και τις γερμανικές αποζημιώσεις, τις φιέστες του πρωθυπουργού».

«Προχωράει σε μπαράζ προσλήψεων αυγουστιάτικα, διορίζει δημοσιογράφους που τη στηρίζουν, προσλαμβάνει 850 άτομα στο ΚΕΛΠΝΟ -στο οποίο ο κ. Πολάκης κατήγγειλε διαφθορά- εκατοντάδες προσλήψεις στους δήμους, αυξάνει το μισθολογικό κόστος δείχνοντας παντελή έλλειψη σεβασμού στον ιδιωτικό τομέα», παρατήρησε.

Πρόσθεσε ακόμη πως «η κυβέρνηση έχει αποφασίσει ότι δεν τη νοιάζει η οικονομία» και πως «θα στραγγαλίσει μισθωτούς και επιχειρήσεις που δεν μπορούν να κρύψουν εισοδήματα γιατί το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι». «Αν δει ότι δεν μπορεί να μην τους αγγίξει, καθώς η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί, θα υπάρξουν εξελίξεις», προέβλεψε.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η υγιεινή ζωή μας κάνει «δώρο» 18 χρόνια !

Γυναίκες: Η παχυσαρκία για μια 10ετία αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου