Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Για δημιουργία «ΕΡΤ Βόρειας Κορέας» κατηγορεί η ΝΔ την Κυβέρνηση

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

"Ξεπέρασαν τον χειρότερο εαυτό τους"

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε σήμερα η επιλογή της ΕΡΤ να καλύψει με έναν συγκεκριμένο τρόπο την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Θράκη. Όπως σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση η δημόσια τηλεόραση αντέγραψε πρακτικές της Βόρειας Κορέας με την επιλογή της να καλύψει από τις 8:45 το πρωί και σχεδόν βήμα-βήμα την περιοδεία του πρωθυπουργού. Το χαρακτηριστικό σχόλιο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Ξεπέρασαν τον χειρότερο εαυτό τους, ας καταλάβουν και οι ίδιοι ότι με τέτοιες πρακτικές εκτίθενται όλο και πιο πολύ στα μάτια της δημοκρατικής ελληνικής κοινωνίας» τονίζεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η Ε.Ρ.Τ. ξεπέρασε, σήμερα, το χειρότερο εαυτό της. Προφανώς, στην Κυβέρνηση νομίζουν ότι η Δημόσια Τηλεόραση είναι “μαγαζί” τους. Πανικοβλημένοι από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν και την κατάρρευσή τους στην κοινωνία αντιγράφουν πρακτικές Βορείου Κορέας. Ας καταλάβουν και οι ίδιοι ότι με τέτοιες πρακτικές εκτίθενται όλο και πιο πολύ στα μάτια της δημοκρατικής ελληνικής κοινωνίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις