Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Στην εισαγγελία Πειραιά η προανάκριση για τα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα

Στην εισαγγελία Πειραιά η προανάκριση για τα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλλαν σε σχολείο όπου πρόκειται να φοιτήσουν προσφυγόπουλα
Στην Εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να αποσταλεί, για αξιολόγηση, ο φάκελος της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, με αφορμή τα επεισόδια που προκλήθηκαν χθες στο Α΄ δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα στην οδό Νίκης 61, όταν ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής αντιπαρατέθηκε με γονείς και δασκάλους με αφορμή την απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό.

Η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά αναμένεται να λάβει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες καθώς χθες υπήρξαν καταγγελίες σε μέσα ενημέρωσης για προπηλακισμούς, αλλά και για αδράνεια αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το συγκεκριμένο σχολείο, την ώρα μάλιστα που μέσα στο σχολείο βρίσκονταν μικροί μαθητές.

Το θέμα της φοίτησης προσφυγόπουλων από το Σχιστό στο δημοτικό σχολείο Περάματος -που έχουν ήδη λάβει εθελοντική διδισκαλία στον καταυλισμό προσφύγων ενώ πρόκειται και να εμβολιαστούν- αναμένεται να εξεταστεί σήμερα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Περάματος.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις σε αγρότες

Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία έμειναν κλειστά στο δήμο Λαγκαδά