Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πότε θα γίνουν οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για όσους δεν μπορού να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Ιουνίου, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας

Τη διεξαγωγή των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων τον Σεπτέμβριο για όσους υποψήφιους δεν μπορέσουν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το υπουργείο, πάντως, δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αφού δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα ζητήματα νομικής φύσης, που βρίσκονται ακόμη υπό εξέταση από τις υπηρεσίες του υπουργείου.

Πάντως, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων του Ιουνίου θα γίνει κανονικά, χωρίς να επηρεαστεί από τη διαδικασία των επαναληπτικών εξετάσεων.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι το υπουργείο προχώρησε στην απόφαση διεξαγωγής επαναληπτικών εξετάσεων, «αφού εξέτασε όλες τις παιδαγωγικές, κοινωνικές και νομικές παραμέτρους του σύνθετου προβλήματος της καθιέρωσης επαναληπτικών εξετάσεων στο νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μελόνι: Ζητάει να δοθεί χάρη στον κοσμηματοπώλη που σκότωσε δύο ληστές
Πίεση σκοπεύει να ασκήσει η ιταλίδα πρωθυπουργός για την απονομή χάρης στον 72χρονο που έχει καταδικαστεί σε 14 χρόνια και 9 μήνες κάθειρξης
Μελόνι: Ζητάει να δοθεί χάρη στον κοσμηματοπώλη που σκότωσε δύο ληστές