Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Όχι» από Ν.Δ. στην κατάργηση του χαρακτηρισμού της διαγωγής στα σχολεία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τη διαφωνία της εξέφρασε η τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως

Τη διαφωνία της με την κατάργηση του χαρακτηρισμού της διαγωγής στα σχολεία εξέφρασε η τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως, μετά από σχετικές δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Κ. Γαβρόγλου.

«Οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας περί κατάργησης του χαρακτηρισμού της “διαγωγής” στα σχολεία εγείρουν σοβαρή ανησυχία για τον τρόπο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει τη συμπεριφορά και την πειθαρχία στο σχολικό περιβάλλον», σχολίασε η κ. Κεραμέως.

Όπως είπε, αυτό που θα έπρεπε να προβληματίσει την ηγεσία του υπουργείου είναι πως θα μπορούσε να διασφαλιστεί η πιο ουσιαστική εφαρμογή της διάταξης και με ποιον τρόπο θα μπορούσε να θωρακιστεί με δικλείδες αντικειμενικότητας και διαφάνειας. «Αντί αυτού», κατέληξε, «επιλέγει την κατάργηση της διάταξης σε μια μηδενιστική και ανεύθυνη λογική».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες της Σάκκαρη και την υποστήριζε από τα court side του γηπέδου
Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»