Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μητσοτάκης: Ζητά προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μετά τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση ...

Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία μετά τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση ζητά ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με στόχο -όπως λένε στη ΝΔ- να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια. Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει πως η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος έκλεισε με 16 μήνες καθυστέρηση, μία καθυστέρηση που, όπως λέει, προκάλεσε πολύ μεγάλο κόστος στους Έλληνες πολίτες και συνολικά στην οικονομία.

«Η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε πολυετή λιτότητα. Για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, ζητώ τη διενέργεια προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτησης με θέμα την Οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυβέρνηση» καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραιτήθηκε από βουλευτής η Έφη Αχτσιόγλου – Στη θέση της ο Γιάννης Δραγασάκης
«Η πολιτική αλλαγή είναι ένα γνήσιο λαϊκό αίτημα» σημειώνει μεταξύ άλλων σε δήλωση παραίτησής της από το βουλευτικό αξίωμα
Παραιτήθηκε από βουλευτής η Έφη Αχτσιόγλου – Στη θέση της ο Γιάννης Δραγασάκης
Θεσσαλονίκη: Εκτός λειτουργίας η τηλεματική στις στάσεις του ΟΑΣΘ – Γιατί «έπεσε»
Οι πινακίδες στις «έξυπνες» στάσεις δεν παρέχουν ενημέρωση για τους χρόνους άφιξης των λεωφορείων – Η ανακοίνωση του οργανισμού
Θεσσαλονίκη: Εκτός λειτουργίας η τηλεματική στις στάσεις του ΟΑΣΘ – Γιατί «έπεσε»