Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κ. Μητσοτάκης: Ο Αλ. Τσίπρας εξακολουθεί να προκαλεί με την αλαζονεία του

Τι είπε ο πρόεδρος της ΝΔ σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε σε τηλεοπτική συνέντευξη. «Οι ευθύνες για όσα συνέβησαν είναι πρωτίστως δικές του. Δυστυχώς, όμως, δεν διδάχτηκε τίποτα. Εξακολουθεί να προκαλεί με την αλαζονεία του. Υποτιμά προκλητικά τη νοημοσύνη των πολιτών.»

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους ο κ. Μητσοτάκης:

«Ο κ. Τσίπρας, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, οδήγησε τη χώρα το 2015 στο χείλος του γκρεμού. Του θυμίζουμε ότι σώθηκε χάρη στη δική μας υπεύθυνη στάση.

» Η ανικανότητα και ο τυχοδιωκτισμός του προκάλεσαν τεράστια ζημιά στην οικονομία μας, ζημιά την οποία οι Έλληνες πληρώνουν - και θα πληρώνουν ακριβά -με αυξημένους φόρους και μειωμένους μισθούς και συντάξεις. Οι ευθύνες για όσα συνέβησαν είναι πρωτίστως δικές του.

Δυστυχώς, όμως, δεν διδάχτηκε τίποτα. Εξακολουθεί να προκαλεί με την αλαζονεία του. Υποτιμά προκλητικά τη νοημοσύνη των πολιτών.

» Στην οικονομία, έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι θα βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια, όταν την έχει ήδη δεσμεύσει σε λιτότητα διαρκείας. Και στους υπόλοιπους τομείς, με ιδεοληψίες και αυταρχισμό, χτίζει το δικό του κομματικό Κράτος. Το θλιβερό κεφάλαιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ πρέπει να κλείσει.

» Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή για να κάνει, επιτέλους, το μεγάλο άλμα στο μέλλον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
«Δεν ξέρω αν πρέπει να τηρήσω το Σύνταγμα» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε τηλεοπτική του συνέντευξη
Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα
Νέο οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία, με έναν 26χρονο φίλαθλο της Αταλάντα να μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου από οπαδό της Ίντερ
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα