Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κ. Τζαβάρας: «Στις πιο σκοτεινές σελίδες της μεταπολίτευσης ο Πρωθυπουργός»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Με τον κ. Τσίπρα καταλαβαίνουμε ότι η μεταπολίτευση δεν έχει τελειώσει ακόμα», τονίζει

"Ο κ. Τσίπρας μας βοηθάει να καταλάβουμε ότι η μεταπολίτευση δεν έχει τελειώσει ακόμα" τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9fm και διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι "ο καλύτερος ή ένας από τους καλύτερους, πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης". "Παρά τις οι εξαγγελίες που έχει κάνει ο πρωθυπουργός", συνέχισε ο κ. Τζαβάρας, "βουτήχτηκε ο ίδιος και η κυβέρνησή του μέσα στις πιο σκοτεινές σελίδες της μεταπολίτευσης όπου κυριαρχούσε το πελατειακό κράτος, το ρουσφέτι, η εξυπηρέτηση, η αδιαφάνεια και δυστυχώς, η διαφθορά". "Περάσαμε και εμείς από την μέγκενη των μνημονίων και δικαιούμαστε να είμαστε υπερήφανοι για τη διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου η οποία, είναι βέβαιο, ότι αν δεν είχε διακοπεί βίαια από τη βουλιμία του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική την εξουσιαστική, θα είχε οδηγήσει τον τόπο έξω από την κρίση και θα βρισκόμασταν σε ανάπτυξη" είπε ο κ. Τζαβάρας.

Για την παροχή internet σε 72.000 πρωτοετείς

Αναφερόμενος στη μηνιαία επιδότηση για την παροχή internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, διευκρίνισε ότι αν και το επικροτεί η παράταξή του, ωστόσο "κάποια στιγμή μας πιάνει και το παράπονο γιατί όταν ο κ. Τσίπρας ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έβγαινε και κορόιδευε τον τότε πρωθυπουργό Α. Σαμαρά που μιλούσε για δωρεάν internet αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητά του. "Που΄ σαι νιότη που δειχνες πως θα γινόμουν άλλος, λοιπόν, φανταστείτε αυτός ο άνθρωπος που ξεκίνησε επαναστάτης που δεν άφησε τίποτα όρθιο με τις υποσχέσεις του, που ήρθε για να ανασκολοπίσει το παλιό σύστημα το διεφθαρμένο, κατάντησε να ακολουθήσει το παράδειγμα αυτών που κορόιδευε" πρόσθεσε ο κ. Τζαβάρας.

Για την εικόνα της ελληνικής οικονομίας

Απαντώντας σε ερώτηση για την εικόνα της ελληνικής οικονομίας, τόνισε ότι κάποια στοιχεία είναι θετικά αλλά "στο επίπεδο της καθημερινότητας, της κοινωνίας, υπάρχουν παράπονα, διαμαρτυρίες, ανέχεια" ενώ η κυβέρνηση, με τα μέτρα που παίρνει, "έχει επιτύχει το ακατόρθωτο, έχει περιορίσει τη δημιουργικότητα και τη παραγωγικότητα, βάζοντας ως όριο για κάθε δημιουργικό πολίτη τα 20.000- 25.000 ευρώ τον χρόνο με αποτέλεσμα η υπερφορολόγηση να καθιστά απαγορευτική κάθε δραστηριότητα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε